De Syneo 5 producten voor overtollig zweten

zweetikveel

De Syneo 5 producten die wij momenteel kennen zijn de verdere ontwikkelde en verbeterde producten tegen overtollig zweten. Dit merk bestaat namelijk al ruim 50 jaar en gingen in 1995 een samenwerking met een apotheek aan die een product had ontwikkeld dat zeer effectief was tegen zweet maar echter huid onvriendelijk was. na en 2 jaar durend onderzoek is het product verder ontwikkeld en verbeterd.

De kwaliteit van de ingrediënten in de Syneo 5 producten 

Syneo staat garant voor de kwaliteit van de ingrediënten die zitten in de producten die zij aanbieden. Wanneer de kwaliteit van deze producten door de gebruikers, media, leveranciers of concurrentie in twijfel worden getrokken zullen deze uitbundig getest worden.  De ingrediënten in de Syneo 5 producten worden tevens constant getoetst om de hoge kwaliteitsstandaarden te waarborgen. Met de productie van Syneo zul je dus op een verantwoordelijke en huidvriendelijk manier af komen van overtollig zweet. 

transpireren

De producten van Syneo 

Syneo is de bekende producten van Syneo. Deze productielijn wordt Syneo 5 genoemd omdat de anti transpiranten producten een werking hebben van 5 dagen. Dit houd in dat je na het opspuiten van dit product en voldoende werking hebt die 5 dagen effectief zal zijn. Dit proud dient men slechts voor het slapen gaan onder de oksels, op de voeten en andere lichaamsdelen waar je zweet op te spuiten. Voor het gebruik van dit product onder de oksels raden zij aan dat je eerst advies vraagt hoe je dit het beste kunt doen.